close

4 gode grunde til at tage til Cambodja på ferie

Har du også hørt, at Cambodja skulle være det nye Thailand? Altså med hensyn til, hvor det er bedst at tage på ferie, hvilket jo typisk er grunden til, at danskere tager til Thailand. Med årene er al naturen og de rolige omgivelser i Thailand desværre blevet til turistfælder, som blot er til for at man kan tage nogle flotte billeder, der ser pæne ud på ens sociale medier, men som ikke reelt giver nogen positive eller unikke oplevelser. På det punkt minder Cambodja faktisk meget om sådan som Thailand så ud for et par årtier siden, så det er en ganske god sammenligning. Læs med her for at høre om fire andre gode grunde til at tage til Cambodja i stedet for Thailand næste år.

En af de primære grunde til at Cambodja er en god feriedestination er, at du nærmest ikke kan undgå at opleve noget nyt. Faktisk ikke bare én ny ting, men dusinvis af nye ting, for det er svært at finde mad, der minder noget som helst, vi har i Danmark og så er kulturen også en helt anden. Det er en yderst berigende oplevelse at møde et så anderledes folkefærd og se, hvordan de lever deres liv.

Noget andet er, at du slipper væk fra alle de ting, du normalt er omgivet med i Danmark. Væk fra alt det, der hører hverdagen til, så du bedre kan opleve alt det nye uden at tænke på, hvordan verden ser ud i Danmark. I Cambodja er der ikke nogen Tommy Hilfiger trøjer eller fancy jakkesæt, som ikke passer ind i de smukke omgivelser. Det er langt fra en lige så populær feriedestination som for eksempel Thailand eller Tyrkiet, men det er jo lige netop det, der gør det til det perfekt sted at holde ferie for os, der er trætte af kedelige turistfælder.

Hvis du elsker at se natur, der ikke er blevet tæmmet for at tilfredsstille kræsne turister, så er Cambodja bestemt også det rigtige sted at tage til. Du kan opleve alt fra bjerge med deres kølige, friske luft og smukke udsigt til skove og jungler, hvor man rent faktisk kan se stjernerne, når det bliver mørkt – hvis der da ikke er helt dækket til med blade.

Til sidst er der den fordel ved Cambodja, at det er virkelig, virkelig billigt. Det er billigere at bo på et hotel med fem stjerner i Cambodja, end det er at bo på et hvilket som helst hotel i Danmark. Maden er også meget billigere, selv hvis man sammenligner priserne på at lave maden selv i Danmark med priserne for at spise ud i Cambodja. Man skal dog passe lidt på med, hvor man spiser eller være klar på, at man kommer til at skide tyndt det meste af sin ferie.