close

5 gaveideer til cykelentusiasten

Går du og leder efter en fed gave til cykelentusiasten men føler, at det kan være besværligt, da han har det hele. Her giver vi 5 forslag til gadgets, som helt sikkert vil være et hit ved cykelentusiasten, om det så er den ambitiøse cykelrytter, motionisten eller bare ham/hende, som er glad for at tilbringe tid på cyklen.

 

Rygsæk med drikkesystem

En cykelrygsæk er ideel for alle, som cykler til og fra arbejde eller tilbringer mange timer på cyklen. Der er mange producenter på markedet for cykelrygsække, så de findes i alverdens udformninger, vægt- og prisklasser. Det mest kendte mærke er CamelBak, som også var first mover på markedet for letvægtsrygsække med integreret drikkesystem. Det er især en god gaveide til den ambitiøse cykelrytter, da man har væske tæt på sig hele tiden og samtidig kan opbevare energigel og andet udstyr til turen i tasken.

 

Cykelcomputer

Hvis han/hun ikke allerede ejer en cykelcomputer, så er det helt sikkert en perfekt gaveide. Mange cykelentusiaster synes, det er sjovt at kunne måle på deres cykelture, så de hele tiden kan aflæse data fra cykelturene. Med en cykelcomputer kan cyklisten være orienteret om fart, antal kilometer tilbagelagt og gennemsnitshastigheden for hele turen. Der findes dog også mange forskellige cykelcomputere på markedet, så man kan få en til alles behov, alt efter om man er en ambitiøs cyklist eller bare en general cykelmotionist. En cykelcomputer er derfor en ideel gaveide uanset niveau, og en gave som helt sikkert vil blive et hit ved gavemodtageren.

 

Cykelbrille

Cykelbriller er et must-have som cyklist og er derfor en god gaveide. Der findes rigtig mange modeller og brands på markedet, men hvis man ønsker at købe en kvalitetsbrille, er et par Oakley solbriller til cykling helt klart et godt bud.  Oakley benytter nemlig den nyeste teknologi i alle deres Oakley solbriller, så du skaber de optimale betingelser under cykelturen. Et par cykelbriller er faktisk anvendelige i alt slags vejr, da de om sommeren tager sollyset og beskytter øjnene mod insekter, mens at de om vinteren holder øjnene fri for vand og mudder.

 

Hometrainer

En hometrainer er en perfekt gave til den ambitiøse cyklist, som gerne vil kunne cykle hele året rundt. Den fungerer meget enkelt, da en hometrainer består af et stativ, hvorpå man så fastspænder cyklens baghjul omkring quick-releasen, hvorefter man så spænder en lille rulle ind til baghjulet, hvorpå man kan justere modstanden. Det sidste det kræver er, at man så klodser forhjulet op, så cyklen står i den optimale position.  Det er en ideel gaveide, da man således kan cykle under alle forhold og få motion selvom det er dårligt vejr.

 

Trådløs bluetooth høretelefoner

De fleste elsker at høre musik, når de motionerer, hvilket heller ikke er en undtagelse inden for cykelverdenen. Et par trådløse høretelefoner er en ideel gave til cykellisten, da man undgår problemer i forhold til at få viklet ledningen ind i cyklen.  Der er mange modeller og typer, som er udviklet netop til cykling. Det er især en god ide til cyklisten, som oftest cykler alene, da det giver noget ekstra underholdning til turene.