close

5 gaveideer til outdoorentusiasten

Er du på udkig efter den helt perfekte gaveide til outdoorentusiasten? Så skal du tage et kig i denne artikel. Her har vi nemlig fundet 5 fede gaveideer, som passer perfekt til outdoorentusiasten. Når man kommer meget i naturen, har man nemlig brug for en masse fedt grej, som kan gøre oplevelsen endnu bedre.

1.Termokrus

Et termokrus er uundværlig for outdoorentusiaster. Et termokrus kan holde væske enten varm eller kold i flere timer. Derfor er termokruset det oplagte valg for outdoorentusiasten, som gerne vil have en varm kop kaffe med ud i naturen. Derudover kan termokruset også bruges i dagligdagen på vej til og fra arbejde. Termokruset er derfor en gave, alle vil sætte pris på, uanset om man er mand eller kvinde.

  1. Pandelampe

En rigtig outdoorentusiast elsker at være i naturen i mange timer, men visse aktiviteter kan være svære at udføre, når mørket er faldet på. Derfor er en god pandelampe også en oplagt gaveide, da man med en pandelampe kan udføre mange flere aktiviteter efter mørkets frembrud. Man kan blandt andet se til at lave mad eller løbe en tur. Hvis du vil købe en pandelampe i høj kvalitet, skal du kigge på antallet af lumens. Lumens betegner mængden af lys og desto højere lumens jo mere lys.

  1. Kniv

Når man opholder sig meget i naturen, kan man komme ud for nogle problemstillinger, som kun kan løses med det rette grej. En kniv er blandt det grej, som er uundværligt, hvis man kommer meget i naturen. Den kan blandt andet bruges til at snitte grene og skære reb. Den kan ligeledes bruges til madlavning, så den perfekte ret kan blive tilberedt selv i mørke. Hvis gavemodtageren er jæger, kan du overveje en god jagtkniv, som han/hun kan bruge både under og efter jagten. Hvis gavemodtageren derimod er lidt af en altmuligmand, kan du også overveje en schweizerkniv, da den indeholder en masse forskelligt værktøj, som en altmuligmand vil sætte pris på.

 

  1. Dry bag

Der findes ikke noget værre end vådt tøj eller en gennemblødt sovepose, men i det danske vejr er der desværre risiko for vådt udstyr, da det er svært at undgå en regnbyge i ny og næ. Derfor er en dry bag den oplagte gaveide til outdoorentusiasten, da den kan holde til utroligt meget vand uden at lukke en dråbe vand igennem. Dry bags fås i forskellige størrelser: du kan få nogle helt små, som udelukkende har plads til en iPhone, mens du også kan få nogle store med plads til op til 40 liter.

 

  1. Trangia

Sidst men ikke mindst er den perfekte gave ide et stormkøkken fra Trangia. De findes i mange forskellige udgaver, og fælles for dem alle er, at de er nemme at medbringe til madlavning i naturen. I de fleste stormkøkkener er der både brænder, gryder og pander, så der er mulighed for at tilberede forskellige retter i det fri. Stormkøkkener fås blandt andet i aluminium, som er et ultralet materiale, så det ikke vejer så meget blandt alt det andet udstyr.