close

5 udfordringer, som indendørstypen vil have svært ved

I takt med, at vi bruger computere, tablets og mobiltelefoner mere, begynder vi også at være mere og mere indenfor. Det er en skam, for vi har brug for både motion og frisk luft. Det kan være, at du er indendørstypen, der lidt for ofte bingewatcher Netflix-serier og lidt for sjældent går en tur. Hvis det er dig, så har vi her samlet 5 udfordringer, du kan prøve. Hvis du altså tør.

Klatring

Hvis du er bange for højder, så er denne udfordring nok ikke lige dig, eller måske er den netop for dig. Det er altid godt at få overskredet sine egne grænser, men i hvert fald så er klatring en rigtig god udfordring. Det er ikke kun sjovt, men også god træning, især for dine mavemuskler og din grebsstyrke. Det er mange muligheder rundt om i Danmark, så det er bare med at finde ud af mulighederne og komme afsted.

Gå en tur i øs pøs regnvejr

Næste gang det regner, så vent lidt med den varme kakao og filmene. Hop lige i regnsættet fra Helly Hansen, som du har haft liggende i skabet i et par år. Hop så ud i den silende regn og gå en længere tur. Når du først kommer afsted, er det slet ikke så slemt og kan faktisk være ret hyggeligt. Når du så kommer hjem, vil du lige nyde at kunne sidde i sofaen lidt mere. Det er de færreste, der rent faktisk vil gøre dette, men du bør virkeligt prøve det!

Overnat i et shelter eller telt

Der er efterhånden blevet bygget rigtigt mange sheltere rundt om i Danmark, som kan bruges helt gratis. Det er slet ikke så slemt, som det lyder og kan faktisk være ret hyggeligt med et par gode venner. Det kan anbefales at gøres på en sommerdag, hvor man kan tænde bål, grille pølser, skumfiduser osv. Der findes også mange teltpladser, som man kan gøre brug af.

Prøv en forhindringsbane

Og her taler, vi altså ikke om den forhindringsbane, som du klarede, da du var 12-år, men en rigtig forhindringsbane, der udfordrer både din koordination, styrke og balance. Der findes baner i alle sværhedsgrader, så du skal ikke være bange for at kaste dig ud i det, selv hvis du ikke lige er i dit livs form.

Kom på vandet

Vandsport er sjovere end de fleste tror, og det er alt for få, som har prøvet kræfter med det. Det er selvfølgelig sjovest om sommeren, men mulighederne er mange. Du kan prøve alt fra roning til windsurfing. Undersøg mulighederne i dit nærområde og spring ud i det, næste gang det er godt vejr. En sådan tur, kan f.eks. erstatte den typiske strandtur. Det er udfordrende, men sjovt!