close

Bake off børd: Den ultimative guide til at bage lækkert brød på den nemme måde

En af de bedste måder at bage lækkert og sundt brød på den nemme måde, er ved at bruge brød fra bake off. Med en bake off brød kan du bage et lækkert og friskt brød på få minutter. Bake off brød er perfekte til at bage brød til at kunne sælge i din forretning. Disse egenskaber gør dem perfekte til at bruge i en hvilken som helst erhverv, om det er til et supermarket, cafe, tankstation, kiosk eller hvis du bare ønsker at handle dit bake off brød engros.

Vælg det type brød du ønsker at bage

Den første ting du skal gøre, når du vil bage dit eget brød, er at vælge den type brød, du ønsker at bage. Du kan vælge mellem forskellige typer af bake off brød, herunder rundstykker, som mange vælger, da det er den perfekte type bake off brød, da du jo netop gerne vil have friske rundstykker (det er de sprødeste) og du som ofte vil have dem tidligt om morgen. Dertil kan du også få bagels som bake off, hvilket jo passer perfekt til frokost eller middag.
Det er dog ikke kun type af brød, der er vigtigt når du skal bage dit eget brød. Du skal også vælge hvilken størrelse på brødet du ønsker, samt hvor meget tid du har til at bage dit brød.

Bag brødet efter anvisning

Når du har valgt dit type brød, så er det blevet til at bage dem. Og her bliver det altså super nemt, fordi du skal egentligt bare følge anvisningerne på pakken.
Du skal starte med at tænde ovnen, og sætte den på den temperatur som står på pakken. Derefter skal du lægge bake off brødene direkte ind i ovnen, og lad dem bage derinde i den tid som står på pakken.
Nogle gange kan det være en god idé at vende brødene halvvejs igennem bagetiden, men det er ikke altid nødvendigt. Du kan dog altid kontrollere om dine brød er færdige ved at stikke en kniv eller gaffel ind i dem – hvis de er færdige, vil de være lette at stikke igennem uden modstand.

Konklusion

Det er altså super nemt at bage dine egne bake off brød, og det er en god idé at have dem liggende i forretningens fryser, så du altid har friske brød.
Husk dog på at nogle af de bedste rundstykker og bagels faktisk er dem du kan købe færdigbagte, så det kan godt betale sig at købe nogle af disse i stedet for at bage dem selv.