close

Bliv forbundet med din egen visdom med orakel kort

*Annonce*

Har du et ønske om at få genoprettet forbindelsen til din egen visdom? Så kan orakel kort være lige det, du står og mangler ved din side. Orakel kort, som også minder om HEL-kort, kan nemlig hjælpe dig med at finde svar på, hvordan du skal håndtere bestemte aspekter i dit liv, som du mangler svar på. Det kan være, du føler dig låst, du har glemt din egen kreativitet, måske ønsker du mere klarhed ift. en privat relation, en relation på arbejdet eller måske dit kærlighedsliv. I alle disse tilfælde kan orakel kort være gode at tage i brug for at hjælpe dig videre. 

Hvordan kan du genfinde din visdom med orakel kort? 

Orakel kort er fysiske kort, du får i hånden, som hver især er med forskellige billeder og citater. Men før du trækker et kort, er det vigtigt, at du stiller det spørgsmål, du vil have svar på. For når først du vender et kort, så er det med til at guide dig og sætte din fantasi i gang. Og det er her, magien opstår, når du bruger orakel kort – for det er dig selv, som selv finder svarene på alt det, du søger. 

Hvis du før har forsøgt dig med at få hjælp gennem terapi, men uden at det har rykket det helt store for dig, så er der ekstra god grund til at give orakel kort et forsøg. Du vil nemlig opleve, hvordan du bliver mere forbundet med din egen visdom, og hvordan du nemt kan tage kortene i brug, når du har brug for det. 

Prøv også gerne kræfter med HEL-kort 

Hvis du er nysgerrig på selv at prøve kræfter med orakel kort, så kan HEL-kort også være et godt bud. HEL-kortene er udviklet af Karin von Daler. Hun er psykolog, kunstterapeut og psykoterapeut og så har hun selv udviklet disse kort. 

Det gode ved kortene er, at de i løbet af ganske kort tid kan guide og give dig mere afklaring – for nogle gange er det lige præcis, hvad man har brug for.