close

Bliv kvit med din ludomani og spilletrang

Ludomani, eller afhængighed af pengespil, kan være utrolig styrende for, hvad du kan i din hverdag. Ludomani kan nemlig sammenlignes med afhængigheder som alkoholisme og stofmisbrug. Det betyder selvfølgelig også, at det kan være svært at kontrollere den trang, du kan have til at skulle spille i håbet om, at du endelig kommer til at vinde en god pengegevinst. 

Hvis du selv har udfordringer med ludomani, eller du er pårørende til en der har det, så er der god hjælp at hente. Der findes nemlig mange gode behandlingsmuligheder, når det kommer til at blive kvit med spilleafhængigheden. Når det er sagt, så er det samtidig noget, der kræver professionel hjælp og ikke mindst, at du er klar til at arbejde for at få det bedre. Derfor er det også et must, at du giver dig tiden til at få den behandling, der kan hjælpe dig videre.

Sådan finder du hjælp til din ludomani 

Som et stort plus er der behandling af ludomani at finde i mange steder af landet. Det betyder også, at hjælpen kan være lige rundt om hjørnet, når du er klar til at modtage den. Men hvis ikke du ved, hvordan du kan gribe processen an med at få hjælp, kan du læse med her. 

Find en specialiseret klinik

Som det første skridt kan du søge efter en klinik, der primært arbejder med ludomani behandling. På den måde er der ekstra god hjælp at hente, da stedet allerede er specialiseret i, hvordan denne type afhængighed kan gribes an. 

Se efter de behandlinger der tilbydes

En anden ting du kan kigge efter er, hvilken type behandling der tilbydes. Flere og flere steder tilbydes der nu også internetbehandling. Det vil sige, at du kan sidde hjemme under hele forløbet. Hvis det er en variant, du foretrækker, så er det derfor også muligt. Hvis du omvendt gerne vil ind og sidde ansigt til ansigt med en psykolog, så er det også altid en behandlingsform, der kan vælges. 

Undersøg om du kan få gratis hjælp

En tredje ting du også kan kigge efter er, om du kan få gratis behandling. Et stort plus ved ludomanibehandling er nemlig, at der tilbydes gratis forløb i nogle klinikker.