close

Den Kvikke Guide til Vinterjakker til Mænd

Efterhåndens om sæsonerne skifter, begynder folk at opdatere deres klædeskabe. I vintermånederne kommer den varme Moncler jakke og lignende vinterjakker for alvor at komme frem i butiksvinduerne, og i de varmere dage af året bliver det varme tøj gemt væk på lageret. Som tiderne skifter bliver tøjets stilarter også ændret. Mange af vores hyggeligste beklædningsgenstande – såsom uldtrøjer og tørklæder – bliver første fundet frem i vintersæsonen. Det mest grundlæggende når det kommer til mænds vinterpåklædning er dog uden tvivl vinterjakken. Der er ikke noget bedre end en mand er en stilfulde jakke. Det hjælper at kende sine mærker – at vide at Paul Smith nok har et bedre snit end mærket du aldrig har hørt om før – men der skal mere til, for at vælge den rigtige vinterjakke til lige præcis dig. Den moderne mand formår at beklæde sig både stilfuldt og praktisk. I denne artikel afslører vi hemmeligheden bag at finde en jakke, der passer til dine daglige behov. Vi lister de grundlæggende stilarter af jakker til mænd. Du skal så bare vælge den perfekte til dig, ud fra din egen stil og dine behov.

Læderjakker

Stil og mode finder stærkt sammen, når det kommer til læderjakker. Disse jakker tager for alvor far, så snart vintersæsonen ankommer. Fyrer elsker at flauntere deres klassiske læderjakker til fester eller i afslappede lejligheder. Læderfrakker giver en kant til hele beklædningen af en mand. Et imponerende udseende kan nemt opnås ved at smide din læderjakke over en simpel skjorte, parret med det klassiske par jeans. Du er sikkert allerede klar over, at læder langt fra er et billigt materiale. Men disse klassiske frakker er prisen værd. En læderjakke er en investering, der kan holde i mange år – og hvis du sammenligner prisen med, hvad du ville bruge på nye jakker år efter år, vil du faktisk se at du sparer penge i længden.

Denim jakker

Det har aldrig været så populært med Denim jakker som det er nu. Denim jakker er næsten at finde i klædeskabet hos enhver modebevist mand. Disse jakker er blevet det mest elskede vintertøj til moderne mænd. Jakkerne kommer i en række forskellige stilarter – nogle med et stonewashed look, andre med et mere stilfuldt udseende. Denim jakker er det bedste bud til de mere afslappede lejligheder om vinteren. Undgå at bære denim-jakker på arbejdet eller andre formelle arrangementer, da de passer bedst til afslappede anliggender.

Sportsjakker

Denne stil er relativt for ny, og den vinder mere og mere frem år for år. Den giver et cool og ungdommelig udseende. Da disse vinterjakker kommer i mange forskellige stilarter og farvekombinationer, skal du vælge din jakke omhyggeligt. Prøv den på, og se hvordan den passer med din øvrige påklædning. Det er så rart og nærmest hyggeligt at have en sportsjakke på, at det bliver næsten umuligt at få den af dig bagefter.