close

Få den moderne stue, du altid har drømt om

Går du og længes efter den moderne og mest tjekkede stue, som naboen har? Så behøver du faktisk ikke at lede ret meget længere, for i denne artikel finder du en lang række gode og effektive tips til, hvordan du får lige netop den type stue og indretning, som du går og drømmer om. For med nogle få, men taktisk gode valg kan du faktisk nå rigtig langt, og du vil opdage, hvor meget din stue har forandret sig over natten. Uanset om du længes efter en minimalistisk en af slagsen med få forstyrrelser og rene linjer, eller om du er til det spraglede med massevis af farver og mønstre, så er det vigtigt, at du kører efter den eftertragtede røde tråd. For det er alfa og omega, at man kan fornemme, at der er tænkt over tingene, og at der ikke er noget, som er tilfældigt placeret.

Med plakater til stuen kommer du rigtig langt

Måske har du allerede set, at der mangler noget.. At væggene er ret så bare og bare står og skriger efter dekorering! Her har du svaret: Plakater til stuen. Og det kan måske virke en smule overvældende, for der findes ALVERDENS plakater til stuen, og det er for mange svært at vide, hvor de skal starte henne. Begynd med at finde ud af, hvilken type af plakater til stuen du gerne vil have skal pryde stemningen og atmosfæren i din indretning, og arbejd dig fremad. Skal dine plakater til stuen være minimalistiske, citatplakater, fyldt med farver, sjove, fyldt med budskaber, eller måske noget helt syvende, som betyder rigtig meget for dig. Når det kommer til plakater til stuen, er der uanede muligheder – du skal blot beslutte dig for, hvilke du ønsker at berige din bolig med.

Inden du går i gang med forvandlingen

Før du trykker ”bestil” på dit næste plakatkøb, burde du måske også lige overveje, om du mangler andre produkter end plakater til stuen. Rigtig mange webshops har nemlig ofte en hel masse andre skønne motiver, som – udover plakater til stuen – i den grad er populære på for eksempel børneværelset, bryggerset, køkkenet, eller hvor end i din bolig du nu lige synes, at der mangler noget smukt og æstetisk. Plakater til stuen er dog for mange en ret så vigtig post, så derfor er det ofte det første projekt på dagsordenen, når forvandlingen af boligen og dens indretning sættes i gang.

Små, men i den grad effektive ændringer

Hvad kan du ellers gøre? Det kan gøre rigtig meget for et rum, hvis du bruger tid på at tænke over møblernes placering. Stiller du sofaen over i hjørnet, fordi der lige præcis er plads til den, eller er der ret faktisk et bedre sted til den, som gør, at sollyset måske rammer helt perfekt, når det er tid til eftermiddagslæsningen? Der er mange ting at tænke over, for bare den mindste ændring i form af en lænestol 40cm til højre eller en gulvvase i det modsatte hjørne kan gøre hele værket.