close

Find skønne bøger af Lucinda Riley online

De mørke vintermåneder er perfekte til at mure sig inde derhjemme med en god bog. Det er hyggeligt og spændende at læse bøger. Man får de flotteste billeder for sit indre øje, og man føler med personerne i historierne og deler glæder og sorger med dem. Og det mest fantastiske er, at det hele sker oppe i hovedet på en. Naturligvis igangsat af nogle bogstaver på siderne i bogen, men uden fantasien og forestillingsevnen var der ikke kommet noget ud af det.

Den irske forfatter, Lucinda Riley, har skrevet en række fantastiske bøger. Mest kendt er nok hendes serie om de syv søstre, som henter inspiration fra stjernebilledet plejaderne. Det er kærlighedshistorier med krydderi fra kunstens verden, som Lucinda Riley ruller ud i denne serie. Der er syv bind i serien. Et bind for hver søster. Desværre døde Lucinda Riley i 2021, efter at have annonceret et ottende bind i serien. Dette er dog imidlertid alligevel udkommet, skrevet af hendes søn efter hendes alt for tidlige død.

Et flot forfatterskab

Man kan med stort udbytte kaste sig over de andre bøger, som Lucinda Riley har skrevet i årenes løb. Der er en pæn del at vælge imellem. Oprindeligt var Lucinda Riley startet på en skuespillerkarriere, men valgte altså forfatterrollen som sin livsvej. Hendes forfatterskab er oversat til flere sprog, og historierne om de syv søstre må siges at være en kæmpe succes. Allerede i en alder på kun 24 år, debuterede Lucinda Riley, og siden er bøgerne kommet i en lind strøm fra hendes hånd. I 2017 fik hun desværre konstateret kræft, og hun døde altså i 2021.

Find bøger i boghandlerens webshop

Bog & Idé har en omfattende webshop, hvor man kan finde bøger i alle genrer. Her kan man selvfølgelig også finde bøgerne af Lucinda Riley. Men også mange danske og skandinaviske forfattere kan findes på hylderne i denne webshop. Men Bog & Idé er jo ikke bøger alene. Både i de fysiske butikker og på nettet, kan man finde spil og legetøj og meget andet. Sådan som man kender det fra denne boghandler.