close

Gaveidéer til manden der har alt

Vi kender alle følelsen af at være på bar bund, når det kommer til at finde på gaveidéer til manden i vores liv. Men den følelse kan denne guide hjælpe dig af med.

 

Bridgewalking Lillebælt

Hvis din mand er eventyrlysten, er dette uden tvivl en gave for ham. Bridgewalking over Lillebælt er et adrenalin sus uden lige og uden tvivl en oplevelse, han ikke vil glemme foreløbigt. Turen tager cirka to timer, og i den tid vil han få fortalt spændende historier om broens arkitektur og den omgivende natur. Bridgewalking Lillebælt hæver sig som de første i Europa til 60 meters højde, så der er garanteret en fantastisk udsigt med smukke naturoplevelser til øjet.

 

Djævleræs

Med denne gave kan en af de ultimative drengedrømme udleves. I bedste fast and furious-stil er der mulighed for at drifte, lave hjulspin, overhale og vigtigst af alt: race. Når det grønne lys først er tændt, og startskuddet er lydt, er der ingen regler, der gælder. Det handler blot om at have det sjovt og komme først over målstregen.

 

Spaophold

Med en travl hverdag er et par dages afslapning i luksuriøse omgivelser, hvor der ikke er andet på programmet end at spise lækker mad, drikke god vin og forkæle sig selv i spa guld værd. Så tag din mand under armen til Ystad Saltsjöbad i det allersydligste af Sverige. Hotellet ligger i smukke omgivelser helt ned til Østersøen, så der er rig mulighed for en frisk dukkert i havet – og hvis dette skulle være for køligt, er der opvarmede pool til rådighed samt fri adgang til de lækreste spa-arealer. Efter en hel dag fyldt med afslapning, er det tid til at skifte i en af dine flotteste kjoler, og så kan I nyde en tre-retters middag, hvor der er ro til at snakke om alt det, der ikke er tid til i hverdagen.

 

Bøf og bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Hvilken mand elsker ikke en lækker bøf og en iskold øl? Bøf og bajere hos Timm Vladimirs Køkken er derfor det oplagte arrangement til din mand. Her kan han tilbringe en hyggelig aften i selskab med gode venner, mens de laver en lækker middag bestående af krogmodnet kød, sprøde fritter og ægte bearnaise af smør og æg. I køkkenet arbejdes der ud fra sloganet ”vi laver det grove, du laver alt det sjove”, så der skal hverken tænkes på kartoffelskrælning eller mængdemål, men blot shakes, steges og smages – alt imens hyggesnakken breder sig, og sjove historier fortælles.