close

Giv nyt liv til dine ting med et pift spraymaling fra farvehandleren

Vi elsker vores hjem. Hjemmet er vores base. Det er her vi trækker os tilbage, når vi skal hvile ud efter en lang arbejdsuge. Her er vi sammen med familien og vennerne, når vi har fri. Og vi vil gerne bo pænt, så vi rigtigt kan nyde vores hjem, og fryse os over hvor pænt vi bor. Men ind imellem, kan vores møbler eller andet inventar godt komme til at se lidt trætte ud. Farverne falmer med årene. Måske er det tid til at pifte en del af inventaret op med friske farver?

Her er spraymaling fantastisk. Det er nemlig utroligt nemt at arbejde med, og det kan hæfte på de fleste materialer. Hvis du har en gammel vase, der ser lidt bedaget ud, så prøv at give den et pift spraymaling. Du vil opleve at den får helt nyt liv og fremstår, som var den købt i går i en af de fineste butikker. Ser spisebordsstolene også lidt trætte ud? Så sprøjt lidt flot farve på dem, så bliver de helt nye at se på. Det er nemt at give sit hjem nyt liv med spraymaling. Man kan blive helt høj af det.

Gå ud og dæk ordentligt af

Hvis du skal give dine ting nyt liv med spraymaling, så gå udenfor med dem i den friske luft. Det skal naturligvis være tørvejr. Dæk ordentligt af, så du ikke kommer til at farve blomsterbedet også. Denne type maling egner sig godt til objekter. Det er ikke en god ide at male vægge og lofter med spraymaling. Men møbler og andet inventar egner sig perfekt til denne form for maling. Det går hurtigt, og det er let at få tingene til at se funklende nye og flotte ud.

Farvehandlen som webshop

Hos dekofarver.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge, hvis du skal male med spraymaling. Her finder du den rigtige type til det materiale, du skal male på, og her finder du også et væld af skønne farver at vælge imellem. Og så er der ingen kø ved kassen.