close

Hurra for Store Mænd – Moden er Begyndt at Følge med!

Folk kommer i alle former og størrelser nu om dage. Det kan det umiddelbart virke til, at mode-branchen ikke har forstået. Størrelse 0 anses for at være en normal eller ideel størrelse (i modeverdenen), men sandheden er, at en gennemsnitlig amerikansk kvinde er størrelse 14, mens en gennemsnitlig engelsk kvinde er størrelse 16. Det betyder, at efterspørgslen efter designertøj i ”plus størrelse” har vokset sig større end nogensinde. Tidligere havde store mænd ikke andet valg, end at acceptere det begrænsede udvalg af designertøj i deres størrelse de nu engang kunne grave frem i butikkerne. Og at kalde det ”designertøj” er nok lidt en overdrivelse – det var bestemt ikke stilfuldt eller særligt komfortabelt.

Heldigvis er situationen blevet forbedret ganske drastisk, og i dag tilbyder flertallet af designere og detailhandlere et bredere udvalg af moderne tøj i plus størrelse, og endda til overkommelige priser. Det gør de, da de har indset, at selv mænd og kvinder i størrelse 14 og derover har ret til at se godt ud og føle sig godt tilpas. Og udbuddet er rigtig stort. Du kan vælge mellem en bred vifte af Sportstøj store størrelser, jeans, t-shirts, jakker, undertøj, badetøj, fint tøj, afslappet tøj og endda Jakker til store mænd der er trendy, komfortable og til overkommelige priser.

Desværre er der stadig nogle mennesker der skammer sig over at købe tøj i ”plus size” størrelse. De kan ikke lide at folk stirrer på dem, eller at de sammenlignes med de mennesker der har en ”normal størrelse”. Hvis du er en af dem, så er der en simpel løsning: køb dit tøj online. Shopping online tilbyder anonymitet, du kan handle fra de komfortable omgivelser i dit eget hjem, og du kan bruge så langt tid du har behov for, mens du vælger hvad for noget tøj du gerne vil købe. Du kan også blive inspireret af billeder, og du kan finde gode ideer til, hvordan man klæder sig for at skjule de ting du finder mindre flatterende, og få vist dig fra din bedste side.

Så der er ikke længere nogen grund til at skjule ikke din krop i ikke-flatterende sort tøj eller store løse T-shirts. Det er tid til at få noget lyst og moderne ind i klædeskabet. Du bør dog stadig undgå bukser i lyse farver. Undgå desuden vandrette mønstre og ærmeløse trøjer, da de let får dig til at se tungere og uden form. Når du handler tøj i støre størrelser, er det vigtigste at du klæder dig efter din kropstype. Forsøg ikke at presse dig ned i tøj i nogle få mindre størrelser, da de kun vil henlede opmærksomheden på dine uflatterende områder. Og husk at du skal kunne trække vejret og være i stand til at sætte dig ned.

Så et stort tillykke til os store mænd i Danmark. Uanset hvilken plus størrelse du er, så nyd den brede vifte af designertøj, der nu er på markedet. Uanset om du vælger at shoppe online eller i de fysiske butikker, så klæd dig efter din kropstype.