close

Leasing af Mercedes Biler i Fremgang – Her er Forklaringen

Måske har du undret dig over, hvorfor det pludseligt er så populært at lease Mercedes biler? Men det er faktisk ret simpelt. Hvis du kigger på de Mercedes der tilbydes på markedet i dag, vil du se at de er fantastiske biler med lækkert design og alle de funktionaliteter – fra rummeligt kabinet til indbygget GPS – man kan drømme om.

Mange ville ønske de kunne køre rundt i noget så elegant som en Mercedes, og ved hjælp af leasning er det nu blevet muligt for dem.

Grunden til leasing af Mercedes er blevet så populært er, at man kan have sin drømmebil uden at binde sig på lang sigt, som hvis man købte en bil. Man behøver ikke bekymre sig om bedligeholdelse, og man kan bytte bilen til den nye model i slutningen af året når ens leasing-aftale ophører.

Det eneste man skal bekymre sig om er de krav der er fremlagt i leasing-kontrakten, og så selvfølgelig tage god hånd om bilen. Og hvem vil ikke tage sig godt af en Mercedes? Specielt når man kan køre rundt i en Mercedes A Klasse uden at være millionær.

Det handler selvfølgeligt også om, at leasing generelt er i fremgang i Danmark. Danskerne har før i tiden været meget kritiske overfor tanken om leasing, da det virkede sært at køre rundt i en bil man ikke ejede. Vi var vant til, at man enten købte en bil fra ny eller købte brugt, og så kørte man ellers rundt i en bil man ejede. Da leasing blev tilbudt, virkede det som et forsøg på at flå os for penge. Nu er fordelene dog ved at være sunket ind hos de danske forbrugere, og det har skabt et boom indenfor bil-leasing i Danmark.

At købe en Mercedes har ikke været særligt udbredt i Danmark: det er trods alt en bil man gerne vil passe godt på, og det danske vejr gør det til hårdt arbejde at følge med. Samtidig lurer Janteloven i baggrunden, og siger at Mercedes er en ”blærerøvs-bil”. Ved at lease slipper man dog for begge ting: vedligeholdelse er ude af dine hænder, og det er ikke længere en blærerøvs-bil fordi alle nu har råd til at lease en bil som den.

Eksperterne spår at vi kun har set starten af leasing-eksplosionen på nuværende tidspunkt. I storbyerne er danskerne begyndt at lease mere og mere, men man skal ikke langt udenfor byerne før folk stadig foretrækker at eje. Det er dog langsomt ved at skifte, og leasing-selskaberne er ved at udvide i stor stil for at kunne følge med når udkantsdanmark hopper med på bølgen. Det betyder med al sandsynlighed, at vi vil se endnu flere Mercedes biler på vejene de næste mange år.