close

Mandens top 5 need-to-have

  1. Ur

Uret er uden undtagelser mandens eneste og vigtigste smykke. Modebranchen gør selvfølgelig alt for at tilføje smykker til manden, alt fra øreringe, armlink, halskæder til bælter, taske og punge. Men når man skærer ind til benet er uret mandens eneste smykke. Hvor kvinder har flere tasker end dage om året, har manden uret, enten bare ét ur, som man altid bruger, eller man har et til forskellige lejligheder. Det kunne være arbejde, sport og fritid. Det kunne et med sort rem som passer til sorte sko og bælte, et med brunt rem til brune sko og bælte. Her har manden også ret til at bruge lidt ekstra, da man jo ikke køber et ur hvert 2. Måned.

 

  1. Taske

Efter uret som er mandens smykke, skal manden have en ordentlig taske. Det er vigtigt om man enten bruger den til arbejde, privat eller til fritidsaktiviteter, så er en mans-bags, bare en nødvendighed. På arbejdet giver det bare bonus point, og et rigtig godt førstehåndindtryk at hive papirerne eller computeren op af en ordentlig taske frem for en slidt skoletaske fra 5 klasse.

 

  1. Hi-fi

Her kræver det overtalelse og mande-list at overbevise fruen om at det store flade tv bare ikke har ordentlig lyd (og det har det ikke), et par gode højtalere er bare et krav til stuen eller køkken alrummet, med mindre man da har et herreværelse. Det er bare super fedt med god lyd, det giver bare en bedre oplevelse, om det til en film eller musik med vennerne eller familien. Vurdere situation, og hvor fruens grænser er. Er de store gulvhøjtalere for stor en mundfuld, findes der et stort udvalg af mindre diskrete væghøjtalere eller sågar indbygningshøjtalere.

 

  1. Gadget

Udover højtalere og et ordentlig stereoanlæg, er gadgets en need-to-have. Der er sikkert ikke meget hjemme på reolen eller væggen som signalerer maskulinitet. Derfor er vigtig kunne hive lidt gadget frem, noget man lige kan imponere vennerne med. Det hele skal ikke være blomster, puder og nipsting.

 

  1. Personlig pleje

Her gælder mantraet lidt men godt, vi mænd kan nøjes med få ting. Når det drejer sig personlige pleje, skal manden bruge barbergrej, ansigts creme, parfume og hårprodukt. Her er der gode muligheder for personlige valg, både efter smag og temperament. Det kræver selvfølgelig også at man har skægvækst og hår på hoved i forhold til skæg-/hårpleje. Hovedsagen er at man bruger lidt tid på sig selv. Tag eksempelvis hårvoks til herre; hør din frisør hvilke type der passer til dit hår og din frisure.