close

Microsofts ERP System og Hvad Det Kan Hjælpe din Virksomhed Med

Der er efterhånden en milliard forskellige software programmer man skal bruge i sin virksomhed. Vi hører at man skal bruge et ERM system som Navision til at håndtere processerne i virksomheden, et CRM-system til at holde overblik over kunderne og salgsprocesserne og et PIM system for at sikre produktkvaliteten og kundetilfredsheden. Men hvad betyder alle disse mystiske ting på tre bogstaver, og hvad kan de gøre for din virksomhed?

Denne artikel har til formål at hjælpe dig med at finde ud af det. Vi sætter her fokus på den første af de tre: ERP systemet. Der er mange på markedet, men en af de mest populære er Microsoft Dynamics NAV – det der før hed Navision.

ERP står for Enterprise Resource Planning, og Dynamics NAV er et såkaldt ”komplet” ERP system. Det er en software løsning, der er hurtig at implementere, nem at konfigurere og nogenlunde intuitiv at bruge. Det er omfattende nok til at kunne håndtere alle de informationer man kan jonglere rundt med i et ERP system, og man er derfor ikke nødt til at supplere med andre løsninger.

Med Dynamics NAV kan du implementere dokumenteret branchespecifik funktionalitet, der er relevant for dine behov – selv for de mest specialiserede sektorer og organisationer. Det betyder alt i alt en omkostningseffektiv ERP-software løsning, der er skræddersyet til dine unikke behov. Det hjælper dine medarbejdere med at være mere effektive og din virksomhed med at være mere konkurrencedygtig.

Erhvervslivet er i konstant forandring. Det kan til tider virke som om du bliver bombarderet af forandringer fra alle vinkler. Om det er reaktioner på det økonomiske klima, at følge med den seneste lovgivning, eller at håndtere og sikre tilfredshed ved kunder, leverandører og medarbejdere Udfordringen med at drive – endsige at vokse en forretning – bliver stadig mere kompleks.

Over tid kan gammel software til administration af virksomheden miste sin relevans, og i sidste ende holde dig tilbage. Når du lægger din virksomheds skæbne i et stykke software, skal den have  alt hvad du ønsker og har behov for, for at støtte din virksomhed effektivt. Men er det software der opfyldte disse krav for 5 år siden stadig relevant i dag? I nutidens hårde forretningsmiljø er det vigtigt, at din software udvikler sig med dig.

Hvis du er bekymret for om din software kan drive din virksomhed i endnu et år, eller du er ved at drukne i Excel ark, så er det måske værd at overveje et moderne ERP system der kan justeres og opdateres efterhånden som verden og dine behov ændrer sig. Dynamics NAV kan nemt og omkostningseffektivt løse disse problemer for alle forretningsstørrelser.

Med tætte visuelle og funktionelle bånd til andre Microsoft-applikationer, herunder Office, Outlook og CRM, er det hurtigt at implementere, let at konfigurere og let at bruge. Desuden kan du være sikker på, at som din virksomhed udvikler sig, vil Dynamics NAV også give en pålidelig, fremtidssikker vækstplatform.