close

Nyd et godt glas portvin til desserten

De fleste af os kender den klassiske treretters med tilhørende vine. Hvidvin til forretten, rødvin til hovedretten og portvin til desserten. Denne opbygning går man aldrig fejl af. Hvis blot man vælger vine, der passer til de enkelte menupunkter. Vin og mad passer sammen, det har de altid gjort. Mange steder i syden drikker man kun vin, når man spiser. Det skal nu ikke forhindre os andre i at nyde et enkelt glas uden for måltiderne, bare en gang imellem, når lejligheden byder sig.

Der er ikke noget så godt som at slutte menuen af med en sød dessert ledsaget af en lækker portvin. Du kan finde portvin tilbud hos Supervin, som er Jyllands største vinbutik. I tilknytning hertil finder du webshoppen supervin.dk, og her kan du købe rigtig gode vine til meget rimelige priser. Der er altid gode portvin tilbud her, hvis du leder efter noget, I kan drikke til desserten. Det er værd at tjekke ud, for der er penge at spare. Her køber man stort ind til lave priser.

Glæden ved portvin

Mange forbinder måske stadig portvin med plejehjem og nadver i kirken, men det er meget mere end det. Disse vine kan forfines til det suveræne og fryde din gane med sin intensitet og komplekse smag. Ofte er de fremstillet af forskellige druesorter, der giver en blanding, som smager og dufter helt fantastisk. Hvis du snubler over et godt portvin tilbud, så slå endelig til, for der ligger mange gode smagsoplevelse gemt i god portvin. Og ikke bare til dessert, men også ost og gode saucer.

Portvin og blåskimmel

Hvis du har en god blåskimmelost, nogle gode kiks og en lækker marmelade, så find et portvin tilbud og snup et glas til. Ost og portvin går fantastisk sammen. Det er helt sikkert værd at prøve. Og når nu du er inde hos supervin.dk, så kan du jo tage et kig rundt, for der er ikkebare portvin tilbud. Du kan få mange virkelig gode vine til meget rimelige priser her. Har du brug for hjælp til at sammensætte den rigtige vinmenu, der passer med din mad, så spørg endelig personalet.