close

Opfør Dig Som Var du Dronningens Efterfølger

Prøv at lukke øjnene en gang, og sæt gang i din fantasi og kreativitet. Forestil dig, at du er tronfølgeren efter Dronning Magrethe. Hvis du er en mand, så er du kronprinsen, og står til snart at blive konge. Hvis du er en kvinde, så er du kronprinsessen, og vil blive Danmarks næste regerende dronning. Du står til at arve et liv, fyldt med prestige, magt og penge. Aldrig vil du være nødt til at bekymre dig om, at tjene penge nok til at få mad på bordet, eller holde dig tilbage fra at sige din fulde og ærlige mening om tingene.

Åben øjnene igen, og indse, at der ikke reelt er noget der har forandret sig. En konge eller en dronning er intet andet end en titel, som vi i det danske samfund er nået til enighed om, har visse kvaliteter. Vi er enige om, at det de siger har vægt. Vi er enige om, at det er okay de får penge fra statskassen, og bruger dem til at forsørge sig selv. Vi finder det også helt acceptabelt at de klæder sig rigtigt flot på, og ignorerer janteloven: for det er nu engang sådan de royale gør. Men i bund og grund er de bare mennesker. De er mennesker, der i generationer har opført sig på en bestemt måde, og derved sat folkets forventninger efter det. Intet stopper dig fra at gøre det samme.

Vi snakker selvfølgelig mindre skala, og det er kun godt. Der er ingen grundt til at underlægge sig selv det pres, som kongefamilien har, fordi de er kendt af alt og alle. Men du kan være din egen konge eller dronning i din egen omgangskreds. Det er den samme opskrift: opfør dig som du er mest tilpas med, lad folks forventninger justere sig i forhold til din opførsel, og lev så som var du royal.

Du tænker måske, at du ikke har råd til det? Jamen hør nu lige engang: det har de royale jo heller ikke. Det er jo ikke deres egne penge. De ”låner” dem bare af det danske folk, og betaler så tilbage ved at være sig selv. Tro det eller lad være, men det samme kan du gøre i dit liv. Du starter ganske simpelt med Mercedes leasing, og efterhånden som folk ser dig på en ny og bedre måde, vil du begynde at få flere penge imellem hænderne, og kan så købe dig din helt egen Mercedes – hvis du da har lyst. Leasing er nu også meget fedt. Ikke bare er det nemmere at skifte til en ny model, når humøret rammer, man har også lettere ved at håndtere ting som reparation af stenslag. Men igen, uanset hvad du foretrækker, så kan du i hvert fald starte med leasing, da du kan gøre det her og nu.