close

Outdoorentusiastens vigtigste redskab

Værktøj fylder. Værktøj kan også veje en helt del. Hvis vi skulle slæbe hele værktøjskassen med os hele tiden, ville det blive en trættende, kedelig og ikke mindst tung affære. Især hvis du holder meget af outdoorlivet og ofte har brug for at have specifikke og enkle redskaber ved hånden, når du er ude i det fri. Måske har du brug for at åbne en dåse tun eller drikke en kold øl, når du skal have et hvil på skovturen? Heldigvis findes der en genial, funktionel og praktisk løsning. En løsning der stammer helt tilbage fra starten af 1900-tallet. Kan du gætte det? Vi taler nemlig om den lille komplekse værktøjskasse i lommeformat – nemlig en schweizerkniv! På trods af vores smarte og teknologiske hverdag, så har den geniale lommekniv – takket være sine utallige praktiske funktioner – stadig en plads i vores verden. Det lille formidable og alsidige multitool er nemlig behjælpelig til løsningen af diverse arbejdsopgaver i hverdagen såvel som på vandreturen, fisketuren eller lignende.

! På trods af vores smarte og teknologiske hverdag, så har den geniale lommekniv – takket være sine utallige praktiske funktioner – stadig en plads i vores verden. Det lille formidable og alsidige multitool er nemlig behjælpelig til løsningen af diverse arbejdsopgaver i hverdagen såvel som på vandreturen, fisketuren eller lignende.

Det tidsløse super-produkt

Moden skifter. Trends kommer og går med hastige skridt. Dette gælder i langt de fleste brancher, og det kender vi næsten alle sammen til. Ét lille redskab der til gengæld aldrig går af mode, det er den populære schweizerkniv og dens geniale funktionalitet. Der er ingen grænser for, hvad det intelligente redskab kan anvendes til. For det første kan det bruges til at skære frugter og grøntsager med det knivblad, som størstedelen af modellerne indeholder. Knivbladet er temmelig skarpt og kan dermed også let anvendes til at skære i diverse reb og snore. Materialerne er som udgangspunkt produceret i rustfrie materialer, der gør produktet let at vedligeholde og rengøre. Det anbefales generelt at rengøre de forskellige små værktøjer i lunkent vand.

Det lille værktøj er praktisk i diverse sammenhænge. Måske skal du skære grøntsager i campingvognen eller du får en pludselig trang til at nyde en god flakse vin i det fri? Så ville det være ærgerligt at udsætte hyggen, blot fordi man ikke render rundt med en proptrækker i lommen. En typisk schweizerkniv indeholder nemlig en proptrækker, en oplukker og en dåseåbner, hvilket alle er uhyre praktiske funktioner i alle mulige sammenhænge. Med sådan et knivredskab ved hånden er du altid dækket ind, når du trænger til en kold øl eller sodavand på vandreturen eller lignende. Desuden findes der modeller, hvor der tilmed er en indbygget skruetrækkerfunktion, træsav, tang, neglefil- og klipper mm. Der findes altså varianter med utallige funktioner! Det hele går bare lidt lettere, når man altid har det rigtige redskab lige ved hånden – og så endda i lommestørrelse. Hvorfor sætte begrænsninger, når man blot kan sørge for at have det rette udstyr i bukselommen? Tro os, dine venner bliver grønne af misundelse.Tag dig godt af den
Brandet Victorinox er nogle af de mest solgte i kategorien. En schweizerkniv fra dette brand er altid garanteret mod fejl og mangler i selve udførelsen af værktøjet. Dog kræver det stadig, at man er nødt til at vedligeholde den af og til. Vedligeholdelsen er til gengæld med til at forebygge en lang række skader. Redskabet som vi kender i dag er faktisk oprindeligt en militærkniv. Kniven er i dag meget ikonisk for Schweiz som land, og knivens funktionalitet har opnået stor anerkendelse hele verden over. Vi har blot et enkelt og vigtigt budskab til dig – gå aldrig ned på udstyr, du vil ganske enkelt fortryde det.