close

Psykolog i København: Giv din mentale sundhed et boost

*Annonce*

Hvis der er en ting, som er ekstra vigtigt at værne om, så er det din mentale sundhed. For vores mentale og psykiske helbred har utrolig meget at sige for vores trivsel og velbefindende. Derfor er der også altid god grund til at reagere, hvis du kan mærke, at du er ved siden af dig selv, dit overskud ikke er, hvad det har været eller at din krop måske begynder at give dig signaler om, at du kører dig selv for hårdt. 

En af de måder du kan passe på dig selv på, er ved at tale med venner eller familie om din situation. I mange tilfælde kan de nemlig give dig den støtte, du har brug for. Fra tid til anden kan det dog være nødvendigt at opsøge en professionel – og her kan en psykolog i København være et godt bud. 

Giv din mentale sundhed et boost ved en psykolog i København

Når du kommer til en psykolog, har vedkommende et ekstra godt afsæt for at hjælpe dig. For en psykolog har særlig meget viden om menneskers følelsesliv, tanker, adfærd og psyke. Derfor er der også ekstra god hjælp at hente, uanset om du søger afklaring, mere forståelse eller konkrete værktøjer til, hvordan du kan komme videre i din situation. 

En psykolog i København, som du kan opsøge hjælp ved, er Radha Vijay. Hun har blandt andet erfaring med forløb omkring tristhed, tankemylder, indre uro, selvkritik og meget mere. Der er derfor også ekstra god grund til at opsøge hende, hvis du vil have hjælp, så du kan få genvundet mere af dit overskud igen, og så du kan få plejet dit mentale sundhed.

Radha er autoriseret psykolog og har sin egen klinik i midten af København. Det er derfor også let for dig at komme til og fra dine terapisessioner. Du kan også finde den helt specifikke adresse på hendes hjemmeside, hvor du desuden også kan læse mere om hende som psykolog, hvordan hun arbejder og hvilke udfordringer, hun har særlig erfaring med. Skulle du have spørgsmål, eller andet ift. et forløb hos Radha, så kan du altid ringe eller skrive til hende, så vil hun vende hurtigst muligt retur.