close

Sådan bliver dit kontor mere velfungerende

Selv hvis du i forvejen synes at dit kontor er velfungerende, så er det en garanti at du med pronestor vil opleve et endnu mere velfungerende kontor. Hvis du ikke allerede har et system som skaber overblik i hverdagen, og gør det muligt for dig at have mødeplanlægning, lokalebookning, planlægning af arbejdspladser, samt diverse andre funktioner som er vigtige på et kontor, så bør du kende til pronestor – et system der kan gøre alt dette for dig, på en og samme tid.

I et velfungerende kontor er der mange forskellige faktorer som skal spille sammen. At skabe en arbejdsplads med et overblik, kræver meget mere arbejde end som så, og med et system der hjælper dig godt på vej, sparer du tid på ting som mødeplanlægning og mange andre ting, således at du kan bruge tid på andre arbejdsopgaver. Et kontor som har overblik og hvor der er tydeligt system og orden i tingene skaber ikke kun en arbejdsplads for medarbejderne som er behagelig og motiverende at arbejde i, men giver også et godt indtryk når der inviteres gæster indenfor.

Det kan pronestor gøre for dig

Gør ligesom andre store og succesfulde virksomheder og prøv pronestor af allerede i dag. Du kan nemt bestille en demo, og dermed få fornemmelsen af hvad denne mødeplanlægning og skemalægnings software kan gøre for dig. Andre store virksomheder som blandt andet, Deloitte, NSW Government, novozymes, Pfizer og Siemens, gør allerede brug af pronestor. Pronestor lægger stor vægt på kundetilfredshed og udvikler hele tiden deres produkter, således at fx mødeplanlægningen forbedres med feedback fra brugerne.

Med pronestor får du mange funktioner i en. Pronestor planner gør det nemt og enkelt for dig at skabe overblik i din mødeplanlægning, og gør at du kan booke lokaler, møder og udstyr på alle dine enheder. Med pronestor workspace er det muligt at skabe overblik over arbejdspladserne og sikre at der altid er en arbejdsplads tilgængelig. Pronestor visitor giver dine gæster en god oplevelse, og gør det nemt at være gæst i din virksomhed. Pronestor display tager ’planner’ med ind i din virksomhed, og er et software til touchskærme du kan have på kontoret således at det altid er muligt at danne sig et overblik over de enkelte lokaler. Pronestor insight hjælper dig med at analysere og indsamle brugbart data.