close

Sådan får du din vilje – og gør din kæreste CRAZY med dig

Få din GRATIS guide til mere positivitet, glæde og skønhed her:

——————–
RESUME:
——————–

Vil du gerne være positiv og altid gerne være glad, smilende og komplimenterende? Det kan være svært altid at være, specielt hvis du skal irettesætte en, give en skidebalde eller bede en ven lade være med noget – noget du måske ikke kan lide…

Tricket er shit-kage. Et kommunikationstrick, som bruges af rigtig mange til at få andre til at irettesætte andre, skælde ud og få andre til at gøre præcis hvad de ønsker… MEN, stadigvæk gøre det på en glad og positiv måde, som får lytteren til at føle hun eller han virkelig er speciel.

Hemmeligheden er at gøre det på shit-kage metoden, hvor du først starter med et kompliment. Dernæst fortæller du, hvad der generer dig – eller hvad du ønsker øndret. Og tilsidst giver du igen et kompliment.

Altså start med kompliment, selvom du er frustreret. Altid start med kompliment 😉 Dernæst irettesæt og til sidst endnu et kompliment.

Shitkage-metoden består af 3 lag – kompliment, skæld ud, kompliment … og det fantastiske ved shitkage-metoden er, at du får den irettesatte til at føle sig helt fantastisk… SELVOM DU IRETTESÆTTER og skælder ud.

Det er da seriøs kommunikation på højt plan 😀

Se filmen og få min historie om, hvordan min kærestes numse pludselig ødelagde en ellers hyggelig dag… Og vi taler ikke om sex-chikane, men om min kærestes bagdel, som jeg kom til at røre forkert! Naturligvis ville jeg aldrig genere min kæreste, men hendes reaktion gjorde jeg pludselig følte jeg virkelig havde forulempet hende.

Hun kunne have brugt shitkagen og fået sin vilje – og samtidigt fået mig til at blive endnu mere vild med hendes bagdel 😉

——————–
OM MADS TIMMERMANN
——————–

Mads Timmermann er ekspert i smuk hud, stifter af hudplejefirmaet Danish Skin Care og en energi-humør-bombe.

Med stor passion for sund krop, smuk hud og fantastisk udstråling deler Mads sin viden og oplevelser om skønhed, hudpleje, bumser, sund kost, sjov, motion og positive tanker – direkte fra hjertet og sin egen hverdag.

Mads’ motto er desuden:
Verdens bedste skønhedstrick er et kæmpe smil.

Læs mere om Mads Timmermann:

Få Mads’ nye bog INKLUSIV bonusgaver:

Join Mads’ tusindvis af FaceBook fans:

Instagram:

SnapChat:

——————–
OM DANISH SKIN CARE
——————–

Smuk hud uden bumser, med Danish Skin Care hudpleje.

Danish Skin Care giver smuk, ren og perfekt hud med enkle og effektive hudplejeprodukter, uden unødvendige produkter, parfume, farvestoffer og andre irriterende og skadelige ingredienser.

Danish Skin Cares hudplejeprodukter er milde og indeholder både anti-aging og anti-akne ingredienser i én og samme hudplejeserie.

Slut med hokus-pokus markedsføring, som lover mere end det holder!

Læs mere om Danish Skin Care:

Få GRATIS guide til smuk hud uden bumser:

Join nyhedsbrev:

——————–
SUBSCRIBE PÅ YOUTUBE
——————–

Gå aldrig glip af en video: