close

Sådan får du fingrene i en PlayStation 5


Det er ikke altid let at få fingrene i en playstation 5. Der er mange der gerne vil have en, men der er ikke så mange der faktisk kan få fat i én. Hvis du vil have en PlayStation 5, så skal du først og fremmest være hurtig.
Der er mange forskellige måder, du kan få fingrene i en PlayStation 5. Du kan enten købe den i butik, bestille den online eller ved at være heldig at finde den i et udsalg.

Køb PlayStation 5 i butik

Det er ikke alle butikker der har PlayStation 5 på hylden. Men hvis du er heldig, så kan du finde den i en af de større elektronikbutikker. Du skal dog være hurtig, for de fleste butikker har kun få PlayStation 5 på lager.

Bestil PlayStation 5 online

Du kan også bestille PlayStation 5 online. Dette kan du gøre hos de fleste online forhandlere. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være lang ventetid, når du bestiller online.

Find PlayStation 5 i et udsalg

Hvis du er heldig, så kan du finde PlayStation 5 i et udsalg. Dette er dog ikke så let, for der er ikke så mange der sælger deres PlayStation 5 igen. Men hvis du kigger på de store online auktionssider, så kan du måske finde én der sælger sin PlayStation 5.

På loppemarkeder og genbrug

Hvis du kigger på loppemarkeder eller genbrugsbutikker, så kan du måske finde en PlayStation 5. Dette er dog ikke så let, for de fleste forretninger har ikke PlayStation 5 på hylderne.

På online auktionssider

Du kan også finde PlayStation 5 på online auktionssider. Det er dog ikke let, for de fleste PlayStation 5 der bliver solgt på auktionssider er blevet brugt. Hvis du ikke kan lide brugte ting, så er dette heller ikke den bedste mulighed for dig.

Konklusion på hvordan du får fingrene i en PlayStation 5

Det er ikke let at få fingrene i en PlayStation 5. Det kræver både at du er heldig og hurtig. Det er ikke let at finde en PlayStation 5 i butik, da de fleste butikker ikke har PlayStation 5 på hylderne.
Det er heller ikke let at bestille en PlayStation 5 online, da der er lang ventetid på bestillinger. Du kan heller ikke selv bestemme hvilken butik du køber den i, og hvis du ikke kan lide at betale for fragt, så skal du også betale for det.