close

Sådan Finder Du Det Perfekte Sæt Cowboybukser

Jeans, eller som vi kalder dem på dansk: cowboybukser, er nok en af de mest værdsatte ting vi har i garderobeskabet. Det er ikke fordi de ser super godt ud godt ud, eller er det dyreste stykke tøj du ejer. Det vigtigste er deres alsidighed, da du kan bære et par på arbejdspladsen, rundt i huset, på en afslappet udflugt eller på en date med kæresten. Selvom bukserne er alsidige, betyder det dog ikke at det er nemt at finde et perfekt par herres jeans. Her er en liste over nogle ting du bør være opmærksom på, når de køber cowboybukser til mænd

Sørg for du har lyst til at tage dem på

Det vigtigste er, at du føler dig komfortabel i dine jeans. Nogle gange kan du finde et par jeans der ser rigtigt godt ud på dig, men som er ubehagelige at have på. Så risikerer du, at du undgår at tage dem på – for hvem har lyst til at udsætte sig selv for et par ukomfortable bukser? d

 

Gå efter tidløst design

Originale blå cowboybukser er et af de mest alsidige par jeans, der forbliver stilfulde i årevis. De falmede blå er de mest afslappede af slagsen, og går godt med det meste. De ser godt ud med en Wood Wood skjorte og en Moncler jakke. Et par lige benmørke denim kan aldrig gå galt.

Få den rigtige pasform

Sørg for, at bukserne ikke strammer for meget omkring taljen, benene og skridtet. Du skal også sørge for, at de ser godt ud både forfra og bagfra. Tag at prøv et par forskellige stilarter, så du er sikker på du har valgt det rigtige par bagefter. Køb under ingen omstændigheder bukser der er bare det mindste for korte. Hvis du derimod køber dem længere end nødvendigt, får du chancen for at foretage ændringer eller at folde dem op.

Prøvekørsel

Køb aldrig et par prøvebukser uden at ”prøvekøre” dem først. Gå rundt i butikken med dem på, og vær opmærksom på om de sidder godt. Tag din telefon, pung og hvad du ellers normalt har i lommerne, og se om der er plads til dem i de nye bukser. Sørg også for at prøve dem med et bælte.

Sørg for at de har været forkrympet

Der er ikke noget mere irriterende, end når et perfekt godt par jeans krymper. Især hvis man først opdager det når man er på vej ud af døren. Sørg for, at de jens du har kig på er forkrympede, så yderligere krympning vil være minimal.

 

Det var en række gode tips, til at vælge det perfekte par cowboybukser. Jeans er ikke bare praktiske bukser, det er også noget nær det eneste modefænomen der har formået at holde ved generation efter generation. Det kan vi sandsynligvis takke deres alsidighed for, da jeans på magisk vis altid passer godt med de andre ting modebranchen kommer op med.