close

Skab personlighed i hjemmet med farverig maling

Hjemmet er mange ting: frirum, afslapning, familiehygge. Men det er også et sted, hvor vi viser vores personlighed frem. Derfor er det vigtigt, at du indretter det på en måde, der passer til netop dig – og her kan maling gøre en forskel. Farver tryller nemlig selv den kedeligste væg om til noget mindeværdigt.


Find den rette stil til dit hjem

Lige meget om du bor i hus eller lejlighed, på et værelse eller i en campingvogn, har du sikkert en idé om, hvilken stil du kan lide. Og med internettet har det aldrig været lettere at finde inspiration til, hvad der skal op på væggen – men har du nogensinde overvejet, hvor mange muligheder maling har? Forvandl stuen til en smuk farvepalet, giv børneværelset en makeover eller udsmyk væggene i efterårets farver. Maling er en nem måde at skabe personlighed i hjemmet på. Om du er til naturgrøn, pastel eller noget helt tredje, findes din foretrukne maling derude et sted.

Vælg maling af god kvalitet

Dog er der et par ting du skal huske på, når du vælger maling til hjemmet. At male skal jo være sjovt – ikke usundt. Derfor er maling fra jotun lady blevet enormt populært i Skandinavien. Ikke nok med at du undgår skadelige kemikalier og får et miljøbevidst produkt, tager farverne sig også godt ud på væggen. Kvaliteten er i top, og der er mange varianter.

Så gå en tur rundt i dit hus, tag et kig på dine vægge og bliv inspireret til dit næste kreative eventyr. Vælg det eksklusive og æstetiske eller fremkald ro og harmoni. Det er helt op til dig.

Vær kreativ i alle hjemmets rum

Det gode ved maling som f.eks. jotun lady er netop, at det kan bruges i alle rum, hvad end det er køkkenet eller hjemmekontoret. Prøv kræfter med kalkmaling med udgangspunkt i naturens særlige farvepalet og giv hjemmet et rustikt udtryk. Eller brug væggen som et kreativt lærred og bring forskellige farver i spil, så rummet får personlighed.

Med maling der passer til din stil, giver du hjemmet et særpræg. På den måde er gæsterne aldrig i tvivl om, hvem de besøger.