close

Småt tilbehør der gør en stor forskel i indretningen

Det er mere spændende at beskæftige sig med de store møbler, når det kommer til indretning. Det kan til gengæld gøre, at man glemmer de små ting som også kan have stor betydning for både udtryk og funktionalitet i hjemmet. Noget så småt som håndklædekroge, for eksempel, kan gøre en stor forskel i indretningen.

Hvis man læser diverse boligbladsmagasiner eller taler med indretningskonsulenter, så er det nok ikke håndklædekroge de vil snakke om som det første. Måske er de så små, at de virker ubetydelige. Men netop fordi de er så små, kan de bruges mange forskellige steder og til forskellige formel. På trods af deres lille størrelse, kan de alligevel gøre en stor forskel.

Kroge til hver en krog i huset

De kaldes håndklædekroge og findes i mange forskellige udgaver og materialer. For eksempel findes de i stål, med børstet kromfarve eller i sort farve. De kan købes enkeltvis, eller hvor der for eksempel er to eller flere kroge på samme flade og de bruges alle typisk til at hænge håndklæder på i badeværelset eller i køkkenet.

Men selvom de hedder håndklædekroge, så er det altså ikke kun håndklæder de kan bruges til. Fordi der er så små og praktiske, så kan de også bruges til mange forskellige ting. De kan for eksempel bruges i børneværelset, hvor de kan monteres i børnehøjde til at hænge tøj på eller skoletasker. De kan naturligvis også bruges i det voksne soveværelse til at hænge morgenkåber på.

Slip for rodet

Ikke nok med at man har et ekstra sted at opbevare tøj, tasker og håndklæder, så slipper man samtidig for at have et rodet gulv. Den bedste måde at få et ryddeligt gulv på – udover at pakke tingene væk og lægge dem på deres pladser – det er at flytte tingene op på væggen. Og det kan nemt gøres ved hjælp af nogle simple håndklædekroge.

De er både simple i udseendet og simple at montere. Håndklædekrogen er det oversete tilbehør, som flere bør tale om, når det kommer til indretning af hus og hjem.