close

Smukke lamper fra dansk producent

Der er ikke noget så smukt som en smuk lampe, der spreder sit harmoniske lys ud i lokalet. En lampe er ikke bare en lampe. Lysets kvalitet og lampens design er begge vigtige ingredienser i opskriften på et smukt og harmonisk hjem. Det er ikke rigtigt, hvis an siger at lys er bare lys. Lys har farver og varme. Lys har intensitet. Alle dele skal være vel doceret og i balance, hvis den rigtige fornemmelse skal opnås i husets rum.

Hvis man køber en lampe fra Le Klint, så finder man ud af hvor stor en betydning design og godt håndværk har. En lampe fra Le Klint stråler af kvalitet og solidt håndværk, samt en æstetisk forståelse, som er sjældent indlysende. Her er der kælet for detaljen uden at overblikket er mistet. Det rene håndværk træder tydeligt frem og giver Le Klint et stærkt kvalitetspræg.

Design og tradition går hånd i hånd

Le Klint har tradition for deres håndlavede, plisserede lampeskærme, der oser af tradition og håndværk. Deres evne til at få lyset til at hvile i rummet er legendarisk og de smukke håndfoldede skærme giver en lethed i både lys og rum, som kun en Le Klint lampe kan give. En lampe fra Le Klint er et stykke design i bedste danske tradition.

Fra begyndelsen af 1900-tallet har familiefirmaet forsynet danske hjem, og hjem over hele verden, med blidt og velbalanceret lys. En plisseret lampeskærm fra Le Klint er et stykke håndværk, som netop stadig bliver håndgjort af levende hænder. At blive foldepige hos Le Klint er en uddannelse, der tager et helt år. Der er tale om foldeteknik på et meget højt niveau.

Lad lys og ro falde over dig

En lampe fra Le Klint er med til at skabe stemningen og indtrykket af ro og smagfuldhed i et hjem. Le Klint fremstiller noget af det smukkeste danske brugsdesign, der findes på markedet. Og funktionaliteten er altid med i forreste række, når designet skal på plads. For det er vigtigt at lampen tjener sit formål. En lampe fra Le Klint skal lyse op og sprede glæde.