close

Vågn Op – Så Vigtigt er Tape på Lageret

Når det kommer til at køre et lager, på så effektiv en måde som muligt, er der mange der udelukkende kigger på det store billede. De tænker i ledelsessystemer og stregkodning, og de er da også ganske vigtige, men aktiviteten på et lager handler i ligeså høj grad om de små detaljer. Det er de tilsyneladende ubetydelige ting, der hjælper med at opretholde ordren, og får ting til at bevæge sig gnidningsfrit. Et af de kritiske aspekter ved at holde et lager kørende, er at kunne optimere brugen af plads. Pakhuse kan være enorme, men selv de største af dem løber tør for plads på et eller andet tidspunkt. Det, der virkelig betyder noget, er ikke hvor meget plads du har, men hvordan du bruger det, du har til rådighed. Det handler om at kunne identificere de steder, hvor det giver bedst mening at parkere genstande som paller og containere, at markere af stier og indgangs- og udgangspunkter og lignende detaljer. Disse mindre ting kan gøre forskellen mellem et lager der kører perfekt, og en stor, tom bygning, hvor ting bliver kastet tilfældigt ind. For at indføre og bevare orden på dit lager, vil et par ruller tape kunne udføre mirakler.

Tape er den måske bedste metode til, at mærke et lagergulv op på. Det giver maksimal effekt for minimale omkostninger, og det er utroligt let at sætte op. I alt sin enkelthed, er alt der kræves for, at påføre noget tape, at man skærer en strimmel af, i den længde man har brug for, lægger den klæbrige ende der, hvor du vil have den, og så er du færdig. Der er en hel del forskellige anvendelsesmuligheder, når det kommer til tape. Det kan løse problemer indenfor alt vedrører sikkerhed og organisation. En af de mest grundlæggende funktioner i tape er for eksempel, at kunne kortlægge en rute gennem lageret, for både personer og udstyr. Det kan eksempelvis være en markering af, hvor dine Gaffeltrucks skal køre, så folk ved, hvor de kan passere sikkert, uden at skulle bekymre sig om at blive ramt af tunge maskine. Ved at opmarkere et system af stier og gange, betyder det også, at man skabe udvalgte rum til at opbeare ting, når folk er færdige med at bruge dem.

Tape kan også bruges til at identificere trapper, døråbninger og andre punkter, der ikke er umiddelbart synlige, for på den måde at gøre det let for personer at finde vej igennem området, selv hvis de er langt væk eller lyset er dæmpet.

Godt tape til lager-brug er næsten lige så tykt som markerings-maling, men lavet til at være ret holdbart og med en reflekterende overflade, der er glat, men ikke i så høj grad, at folk risikerer at glide på det. Det er værd at købe tape specielt til lagerbrug hos Nielsbo.dk eller lignende forhandler af lagerudstyr, så du er sikker på at få noget af en ordentlig kvalitet.